UTOMHUSTRÄNING !

I fredags hade vi utomhus träning på gympan. Det var riktigt kul!  Malin och jag var ju så hilma bäst på att plocka in redskapen i hallen igen..Sen tog vi en runda med vagnen innan vi plocka in den också ;)


jag är alltid seriös.



jag och malin är supersöta.



såhär såg det ut. Nån random tjej som ska köra luftgolv :)

Ajuste Per (an av våra tränare) sa att han bruka läsa min och nåra andra gymnasters bloggar :P
Så hej per om du ser det här!



THE ULTIMATE HIGH

Helgen har varit så jävla underbar ! Igår efter att jag hade varit och firat emmii så drog jag hem och sen in till stan och träffa martina vid 7 tiden .  Kvällen fick uppleva min dåliga engelska, jävligt bra övertalningsförmåga ,norrmän och banasplit.  Väl hemma vinglade vi iväg på min cykel till statoil som hade nattöppet i en sån här mini lucka haha fan vad vi garvade..Sen satte vi oss med allt gott godis vi hade köpt på våra solstolar med filtar och kuddar och bara snacka.

idag har jag varit på träning,köpt balskor och firat min kusin! ni får bild på skorna senare! :)


GODMORGON!

Har dragit ut madrassen,soltolen,handduken och laptopen till gräsmattan. Riktigt skönt är det här ute! Fågelkvitter,stekande sol,lukten av sommar och härlig sång från riddersvik slott ..jag tror dom övar inför ett bröllop eller nått (?) haha :)

Kl 2 idag tar jag mig till brommaplan för fira älsklingen emmi ! ¨

Nu ska jag gå in och hämta lite frulle PUSS

nu börjar orgeln spela också..bröllop var det här ;)

HAPPY BIRTHNIGHT!

GRATTIS EMELINDA , ÄNTLIGEN BYXMYNDIG! 15 ÅR BEJBI! ÄLSKAR DEJ MEST!
you mean the world to me.

mihi emmi drog härifrån för typ 20 minuter sen alltså vid tolvslaget och jag var den  första som grattade henne *stolt* :)
Hoppas du får bästa födelsedagen för det är du verkligen värd!
Kommer sakna dej som in i helvete när du drar till USA i 3 veckor! Ha det inte för bra utan mej sötnos.


SOOOOLKLART

Är hemma från en skön skoldag. Först hade vi franska lektion då vi bara suddade ut böckerna och typ kollade på bilder från paris sen hade vi bild och efter lunch gick vi till en park och kollade på när viktor hoppade med sin cykel han var jätte duktig! :) Nu ligger jag ute i solen och steker med min goda saft!

Kl 5 är det träning och ikv'll s¨ska jag träffa lite kompisar!

puss beeejbis!

FUCK IDROTTSDAG , LOVE REGN

Idag hade vi idrottsdag . Jag och brudarna körde en brännbollmatch..haha vi var 5 tjejer mot typ 10 killar ur idrottsklassen så du förstår nog själv hur det gick ;) Sen kollade vi på fotbollsfinalen och sen fick vi dra hem! :D Tackvare
det jävla regnet som öste ner över oss.. wihu i love reeegn! ;D Just nu håller mina tår och fingrar på att tina upp .gaah vad ont det gör!

Ikväll ska jag in till stan och kippa mig (OHNO!) och leta efter balskor (OHYES!)

Ajuste igår när jag skrev  blogg inlägget så knacka det på dörren och det var emmis mamma som sa att vi började halv 7 och jag satt liksom framför datan och vänta på middan och vi började om 20 minuter = PANIK! så det blev ingen middag för mig..Och på träningen så fick malin typ ett "migränanfall" Det var jätte läskigt hon kunde typ inte se något på ena ögat! :O Hoppas du mår bättre nu! <3

Och sen vill jag bara säga grattis till oskar som fyllde 18 igår!!..fan vad stora alla börjar bli nu..:O



PUSS

SAVE THE BEST FOR THE LAST

Sitter och väntar på att maten ska bli klar och sen ska jag direkt på träning..kommer defenitivt få håll ..Idag har det varit en skön dag bara chillat i skolan och kollat på en massa filmer :)

Men igår var typ den skönaste dagen av dom skönaste! Hade halvdag, och låg ute och jobbade lite på brännan utan någon vidare framgång. På kvällen cykla jag och malin till träningen och kom en kvart försent hähä... mernmen jag var fett glad igår typ hyper och allt! haha




haha fråga inte vad jag gör.....

GIVE N' TAKE

Igår efter träningen slockna jag i 2 veckor ..och imorse vaknade jag och hade lite feber så jag stanna hemma från skolan. Mitt immunförsvar är verkligen sämst! Men jag tror att det beror på att jag har sovit alldeles för lite och all stress . Har varit mycket sjuk det senaste året..men det har varit ett tufft år så det ska bli riktigt skönt med lov nu!



jennys sommarhit 09
låten av paris,sommaren,varma nätter och frihet.

WHAT THE FUDGE?

pigellin så fin. mmm i <3 isglass. Kom just hem från träningen. Jag täbnktre egentligen inte gå men mycket övertalanden drog jag mig bort mot hallen. Jag chillade galet men i slutet skruvade vi bakåt, det var skit kul!

Det finns inte så mycket att berätta om tävlingen igår. Vi brudar hade det skit kul men dessvärre hade vi några stora misstag som tog oss bort från finalplatsen varav en av missarna gjorde jag ,så jag är jävligt besviken på mig själv..
Efteråt badade vi iaf i en simhall brevid och hade det skitkul och på kvällen sov jag malin och mickan hos emmi! :)

Grattis till järfälla gymnasterna lag 2 som tog en brons medalj i finalen!!! :D

TAGGA TILL!

Jag och emmi kom på att vi gick upp kanske lite för tidigt..vi har överdrivet mycket tid på menmen det är bättre än att stressa! :D
Inatt sov i emmis pappas säng som är skiiiiiiit stor! Och tydligen så prata och skratta jag en massa i sömnen..haha ;)

Men nu ska vi fixa våra frisyrer och sminka oss kl.8 severas frukost hemma hos mig!

Önska oss lycka till för om några timmar står vi på tävlingsgolvet! Wihu!!!

JG TJEJER VI E GREJER !

Nu är jag hos emmi som springer runt i hela huset och packar! Imorn då jävlar, fan vad grymma vi ska va! Jag är fett taggad nu! Det gick bra på träning idag men jag är fett nervös eftersom det var min ända träning innan tävlingen.

Jag sover hos emmi ikväll och kl 6 imorn ska vi upp så det blir en tidig kväll,eller vi ska försöka iaf! :)

Önska oss lycka till ! Godnatt babies!




JE SUIS TRES FATIGE

Gomorgon! jag vaknade för typ en timme sen och som ruriken lyder är jag jätte trött. -.-

Jag tänkte ge er en lite bättre inblick i våran resa till paris. inte för att det direkt går att beskriva resan kort men jag ska försöka med några ord. lyckorus,skratt,tårar,ångestbeslut,shopping,shopping,shopping,vandring,svett, cut the crepes,skratt, snuskgubbar,franska pojkar, margaritas, balkongen, resturangen,korta nätter.
Fan vad underbart, Jag saknar paris så mycket!



La girls a la sacre coeur



Johanna et moi i nån karusell



hopp/skrattattack i nån fontän. Moi,lydia et johanna



Moi et johanna skapar STS reklam



Vi bodde över donken, mitt,sussis,lydias,och johannas ligger över printania skylten.



moi et sussi är tuffingar



les garcons

JAG SAKNAR PARIS!

A bientôt!

BONSOIR

Bonsoir mes amis! et oui jag är hemmaaaaaaaaaaaa!
 Så jävla skönt!Även fast paris var bättre än bäst så  är det riktigt najs att få duscha i en normal dusch  och om jag har saknat min säng!  Somsagt borta bra, men hemma bäst!

Nu ska jag ta en låååång vaaarm dusch och sen ska jag sova.! PUSS PÅ ER och förresten förlåt för att det inte blev nått astalavista inlägg men jag hann inte,jag vet att ni förstår. :)


JENNY IS KINDOW LAJK THE BÄSTA ÖVERTALAREN!

har just övertalat brorsan att han ska skjutsa mig till ICA så jag kan köpa lite godis att ha medans jag sitter hemma och packar. so long suckers!



Long time ago when i was brunett, nån som kommer ihåg? miss that time..lite grann iaf

I WANT TO BREAK FREE

tjena! Ska försöka fatta mig kort om fredagen och idag. :)
Igår när jagkom till emmi tog vi en tur till gamla stan. Det var jättemysigt! :) Vi drog sen tillbaka mot brommaplan käka tacos paj och gick och hyrde film. News film hette den..haha den var säääämst! Bara lite rolig..
Senare gick vi ut..kom till spånga men drog senare tillbaka till brommaplan där vi gick till donken och träffa lite roliga människor. Runt halv ett tror jag vi va back to emmis place .

Idag drog vi oss bort till stan igen men med emilia och malin också. Jag köpte tre nagelack, ett svart, rött och typ persikofärgat. Sen köpte jag  ett par skitsnygga gladiator sandaler från shestore också! :) Jag åkte hem lite tidigare än dom andra eftersom jag måste plugga och sånt skit :/ menmen... jag fick iaf ett trevligt sällskap hem på tunnelbanan av några killar :)

Just nu ligger jag ute på gräsmattan med laptopen och pluggar lite. Ikväll blir det packning för imorn åker ju jag till paris!

Just nu spelas den här låten i datan..


RUN, JENNY,RUN!

Nu måste jag springa till bussen är sen som vanligt, hörs senare os emmi eller imorn .ha en bra fredags kväll PUSS!

3 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

♥ För ett par år sen gick jag i sömnen i på ett hotel i turkiet..jag hann gå ut genom hotelldörren innan mami kom.  rusande efter mig.
♥ Jag är helt säker på att jag har världrekordet på stökigt rum..men ändå så hatar jag att ha stökigt och kan få för mig mitt i natten att jag heltplötsligt att jag måste städa mitt rum!
♥ Jag är galen i bikinisar, tror jag har ca 12 stycken liggandes i mina lådor...


2 DAGAR KVAR TILL PARIS!!

Har inte blivit något bloggande på ett bra tag. Jag har har haft fullt upp med plugg och träningar och det mesta går ju faktiskt före bloggen. Inatt satt jag upper och plugga till halv 3 tiden så det blev typ 4 timmar sömn , inte bra jenny!
Idag hade jag bild hela dan, ganska skönt men jävligt långtråkigt! Nu ska jag äta lite och sen ska jag dra mig till bromma och möta emmi! :) Nu är det bara 2 dagar kvar till paris...

PUSS på er

LÄNGTAN.

Träningen gick bra,men jag känner mig ändå lite nere..typ lite orättvist behandlad eller nått.. hähä aja skit i det nu ska vi tänka på det postitva!
Jag åker ju till paris på söndag!! Sen är det bara 2 veckor kvar till balen och 3 veckor kvar till sommarlovet!!! Men det här sista veckan är riktigt tuff, en massa plugg och jag kommer antagligen sitta uppe hela natten och plugga! Men det är bara att keep going och tänka på hur skönt det kommer bli när allt är över. :)

SWEET DREAMS

Har roligaste diskussionen med min göteborske vän om hur man säger snygg rumpa? haha ni vet dom brukar ju säga "gött" i gbg..här har ju det en helt annan betydelse ;)

Men nu ska jag gå och duscha och sen ska jag hoppa ner i sängen! Godnatt på er alla!


TISDAG

Idag hade jag bara 2 lektioner. Först nationellt prov i kemi.. haha jag svarade typ bara på mindre än hälftenav frågorna för jag orkade verkligen inte. Min lärare bryr sig ändå inte om nationella. Eftersom jag gick så tidigt hade jag hål timme från 10 till typ 1..så jag,lydia,amanda och cicci gick hem till therse och laga pannkakor,mums! Sista lektionen var idrott och då gjorde vi tjejer yoga eftersom det ösregna ute! Me <3 yoga speciellt när man bara slappnar av eller mediterar haha!

Vädret är väldigt konstigt ute idag.. när jag vakna var det skinande sol, under dagen ös regna det och nu skiner solen igen.. svenskt sommar väder -.-



PUSS

GYMNASTIK

Kom in från trädgården just..jag var ute och övade på vårat fristående på gräsmattan. Har lagt in musiken på Ipoden! :) Om jag ska ha nån chans att tävla i friståendet måste jag öva in det här friståendet lite mer..var ju tvungen att býta plats förut + att när jag åker till paris missar jag träningar och ¨kommer hem dagen innan tävlingen..inte så smart ;)

Ni som inte fattar nånting om vad jag babblat om så är fristående en gren inom gymnastiken!
Här är en film på vårat fristående fast det är lag 2 som kör, hittade ingen film när vi gör friståendet ;)



Det är inte vi som kör i den här filmen, ville bara visa vad ett fristående var!

När jag väl håller på kan jag ju visa er tumling och hopp från JG cupen när vi vann guld!



Tumbling , 8,55 blev poängen







Hopp 8,65!

UTTRÅKAD?

Haha sitter här vid datan och ska renskriva mitt religion arbete men jag kommer verkligen ingen stans,kan inte koncentrera mig och gör såna här grejer istället:

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Hahaha gjorde han? :O Gick det bra för dig jenny? :) <333

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
I'll be there :) <33333

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Okej :( <3333333

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Lever du...? <3333

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Du har väl inte däckat än gumman?  :) <3333

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Tjena babe <3

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

Då kör vi på det ;P <3333333

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Men när slutar du då? :)

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Nu kliver vi på bussen! <3

10.
Din romantiska replik?
Jaha ;)

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
JAAAAAAAAAAAA!!! :D:D:D:D <3333333333333333333


HAHA det här va ju fan ganska underhållande! Men nu måste jag skärpa mig buddhismen var det....


6 DAGAR KVAR TILL PARIS

Om 6 dagar åker jag till paris fan vad skönt det kommer bli!!..

SUNDAY SUPREME

Träningen gick jätte bra idag! :) Men vi var bara 5 stycken från vårat lag där så det blev inget tävlingsträning utan vi körde trampolin och tumling/trampett istället! Nu borde jag egentligen plugga som en galning men jag orkar verkligen inte. Religion är så jävla tråkigt blääääääää. Jag tror jag pluggar imorn istället...

Här är mina nya solisar förresten! :)



NY KJOL,HIPPIEFLÄTA







WHEN EVERYTHING COMES TO A END.

Goddag,goddag ;) har varit och kollat i lite affärer med mamsen och äntligen har jag hittat min (eventuella) balklänning!!!! Köpte även lite annat smått och gott som ni får se på senare.  Nu ska jag nog ut på på en promenad med storebror. ovanligt.

PUSS

LIVING MY LIFE

Kort skoldag idag,orkade inte vara med på franskan så jag och ana drog till vällingby där jag träffade alex som praoar på MQ. Sen drog vi vidare inte till stan och köpte att varsitt par solisar :D Tillsist hamna vi i bro där vi köpte kebab och ba relaxa :) Vi har gått så mycket idag att mina fötter gör så jävla ont!!



Jag var sugen på glass..


coolingar!


ääna och en liten glimt av mina nya solisar. Ligger in en bättre bild senare.

MONKI

Kom hem från skolan nu , rätt så slapp dag. Sat och arbetade lite med min apa eftersom den måste vara klar nästa vecka. Haha asså jag tovar en mini apa ull i syslöjden..jag tror inte riktigt nån fattar vad jag menar men jag kan lägga upp en bild på när min söta gregor är klar :)
På tal om apa så börjar jag tänka på alla fina grejer som jag vill köpa från Monki!
Ajuste bara nåra veckor kvar till balen nu och jag ännu varken köpt klänning lr klackar, PANIK!

Min önskelista till monki!


 









DON'T PLAY ME FOR A FOOL

Kom just hem från träningen, det gick ganska bra. :)
Är inte på världens topp humör just nu..gaah!.Jag orkar inte  låtsas som om jag inte bryr mig längre,för det gör jag ,jag saknar dej.

Ska äta middag nu och sen blir det nog desperate housewifes och skriva en filmrecension på engelska.
Ajuste vi hade nationella i matte idag,kändes inte alls bra,fan får inte sänka mig nu sista terminen å allt!
Nää nu får jag ta och pigga upp mig lite det är bara en månad kvar i skolan och nästa vecka åker jag ju till PARIS!


PUSS

Everything Happen For A Reason

Jag skriver en bokrecension på engelska till boken New Moon, ni vet andra boken i Twilight serien. Är nästan klar nu ska också skriva en recension till filmen The Notebook! My love movie! :) Båda recensionerna ska vara inlämnade på onsdag så jag är kind of in a hurry!
Dessutom har jag matte nationella imorn som jag måste plugga till. Gash, vad mycket plugg asså! Jag tror jag måste kolla på notebook en gång till innan jag skriver om den ..jag kommer ju inte riktigt ihåg allt,jag harju bara sett den typ 100 gånger...




PUSS

ACCESSORIZES

Enkel frisyr, hög slarvig tofs och Enkel outfit, med en massa guldigt krimskrams + mitt favvo smycke : farmors gamla guldkedja med berlock och guldur.
Har haft en riktig skön helg,ledig från både träning och plugg och därmed bloggen. Men nu är jag back to buizness :)