FRESH AND JUICY

Stog nyss i köket och pressade min saftiga apelsinjuice. Jag lutade över min blick till termometern och ser att det är hela 6,4 grader ute! 6,4 plus grader klockan halv 10 på kvällen! Fan vad nice nu är våren på gång ,påriktigt!


LET ME KNOW WHEN YOU NEED ME

Ciao bellas!

När jag vaknade imorse var jag otroligt glad. Och det har jag även varit resten av dagen. Glad,utåtriktad,lättroad och allmänt blond haha ,det sista kanske inte lät så bra men idag är jag verkligen på ett bra humör! Jag skojar inte  när jag säger att jag har fått ont i mina käkar för att jag har lett så mycket,helt seriöst. Aja jag tror iaf att det var riktigt kul att va i min omgivning idag hoppas jag vaknar på samma glada sida imorn! :)

Att jag är så glad kanske beror på att jag ...

♥  ..slutade kl 12 idag.
♥  ..har studiedag imorn.
♥  ..har världens bästa kompisar.
♥  ..har påsklov nästa vecka.
♥  ..snart ska spendera en massa tid med saknade vänner.
♥  ..lärde mig göra inbakade flätor idag.
♥  ..älskar det soliga vårvädret.


haha fan vilket onödigt inlägg men jag ville bara sprida lite knäpp glädje.


PUSS

KLOCKREN

Under helgen så har jag och mamma gått igenom rätt så många gamla bilder. Här är den storslagna favoriten!



haha jag var redan då en donken-lover!


NY "GRATISPRESENTKORTHEMSIDA"!

Är du trött på att alltid vara sist med att hitta alla gratishemsidor? Är du trött på att när du ska värva alla dina kompisar så är dom redan medlemmar?

Bli då medlem här! (länk)
Den nya hemsidan som inte många känner till ännu kan man genom att samla ihop poöng få presentkort på en massa olika märken och affärer. Bla nelly,kicks,åhlens,nilson,Jerns,The body shop,HM ,Twilfit osv.osv. Den går till på samma sätt som alla andra sidor, men eftersom den är ny och inte har så många medlemmar går det jättelätt att samla ihop poäng!
Passa på att bli medlem nu, det är mycket lättare att samla poäng  när inte så många känner till hemsidan!



LYCKA TILL!

EARTH HOUR

Klockan 20:30 imorgon kväll så beräknas miljontals människor släcka alla lampor under en timme för klimatets skull. Massa av stora städer har gått med i Earth hour kampanjen.I sverige deltar bla göteborg och malmö.

Minst 3 000 städer i 85 länder drar ur kontakten. Eiffeltornet i Paris, operahuset i Sydney och lutande tornet i Pisa kommer stå i mörker. I 165 svenska kommuner och städer visar man sitt stöd för klimat-frågan. Avenyn i Göteborg, Gustav Adolfs torg i Malmö och ringmuren i Visby släcks ner.

Men inte stockholm av någon konstig anledning. Men jag deltar självklart iaf! Så om klockan är mer än 20:30 när du läser det här,stäng av datan och spring och släck alla lampor i huset. Ännu bättre skulle det vara om alla började tänka på att inte slösa å mycket energi i vardagen.Det man kan tänka på bla är:
♥ släcka lamporna i rummet när man inte är i rummet.
♥ dra ut mobilladdaren när mobilen är färdigladdad.
♥ stänga av alla el prylar när man inte använder dom (data,TV osv.)
Ett enkelt sätt att att stänga av alla elektoniska prylar är att koppla alla till ett gemensamt elektron uttag och bara trycka på "den röda strömbrytar knappen"  varje natt innan du går och lägger dig. Jag tycker man kan tänka på att göra alla dessa grejer,jag menar hur jobbigt kan det vara egentligen. Det är värt det.



Earth hour 2008

SHOPAHOLIC?

Här är grejerna jag köpte idag, jag är riktigt nöjd! :D

Väska från MQ ,kjol från gina tricot.









Jag är lite osäker på  om jag ska behålla kjolen
Vad tycker ni?

HISSFOBI

Idag hände än rätt så läskig sak,eller iaf om man är rädd för hissar (om man inte var det så skulle ma ha blivit det!) Jag och några kompis var inne på donken och  eftersom vi var väldigt lata tänkte vi ta hissen ner. Så vi ställde oss i hissen och börja åka. Hissen gick väldigt snabbt lite väl snabt enligt mig och helt plötsligt blev det kolsvart i hissen och vi börja såklart skrika som galningar (iaf jag!). Sen stannar hissen och det är fortfarande kolsvart ,eftersom att vi inte ser något så vi trycker på alla knappar som finns (typ) sammtidigt som vi asgravar/skriker. Som tur är tändes lamporna efter bara kanske 5 minuter och hissen börja rulla igen ,pjuuh!

Idag hade jag hela 3 timmars håltimmar. Så jag och några andra åkte  till vby gick på donken och kolla i affärer. Jag fick några nya grejer köpta och sen åkte vi tillbaks för att ha nationella prov i engelska. Det kändes riktigt bra så jag hoppas på 3 bokstäver! ;D

PUSS


WORK OUT

Idag hött jag som sagt en drottslektion, styrka och kondition..haha snacka om att dom inte var så glad över mitt val. Men det gick jättebra! Jag höll för min egna klass vilket gjorde att det blev lite stökigt,jag tror att det hade varit lättare om jag hade hållt typ nån sjua eftersom att visar lite mer respekt. :) Nu ska jag gå och byta om och sen sak jag åka till träningen.

Hörs sen PUSS

23 MARS

ush vad jag är trött nu, ska ta en lång dusch och sen blir det sängen.Det har varit en lång och seg dag med inte så mycket spännande händelser. Förutom en liten rolig plan som håller på att smidas mellan mig och en kompis. Ni kanske,kanske får reda på det senare. mihi. Imorgon ska jag leda en idrottslektion. Så wish me luck!

PUSS

GULDLOCK

Som jag sa sov jag med flätor igår natt,här är resultatet! Dock har dom flesta lockarna gott bort men i love it!




BLOMMIGT

Me love.






Indiska 149 kr.

WEEKEND

Hej hopp! kom hem från gympan för typ en timma sen. Det var en riktigt jobbig träning! Dessutom sprang vi 3.5 km som uppvärmning... Men träningen gick jätte bra,jag stod till och med på handvolt helskruv! :D

I fredags så lagade jag emmi,malin och sofia tacos hemma hos emmi. Sen gick vi på en liten promenad kollade på film och åt en massa gotti. Mysigt. Dagen efter städa vi upp lite i lägenheten (jag och malin sov över) och sen drog vi till vällingby där jag köpte ett par urgulliga ballerina skor,bild får ni senare! Lördagskvällen spenderades ocksåhemma hos emmi. Vi gick till ica ,köpte burn och kolla på film. Kom hem vid 2 tiden,gjorde flätor i hela håret (A) och slockna i min underbara säng.

Ikväll så blir det mycket TV.  One tree hill,Gossipgirl och Wipe Out! yeah!


PUSS

GÅRDAGENS OUTFIT



JUST BECAUSE I'M LOOSING DOESN'T MEAN I'M LOST


MÄSTERKOCKEN SJÄLV

Nu har jag just lagat mat! Eller okej pappa hjälpte mig lite..Jag känner mig jätte duktig! haha :)Indonesiska biffar och ris med sallad  det blir mumsigt hoppas jag!
Efter middagen ska jag göra lite läxor och sen bjuder jag förhoppningsvis på dagens outfit.

Ledtråd: Spets


PUSS


SMOOTHiLICIOUS

mumsit! Har precis laddat upp med en jordgubbssmoothie till mej själv! Nu ska jag kolla på nåra avsnitt av the hills och sen blir det nog läsa gossip girl och sova! :)
Idag har jag varit och skolan och tandläkarbesök. Eller snarare tandläkarväntrumbesök. Kl 14.00 hade jag tid hos tandläkaren. Trodde jag. För en halvtimme senare sitter jag fortfarade i väntrummet och har blivit lite smått irriterad. Hur lång tid kan det ta egentligen liksom? Så jag går till receptionen och frågar. Där får jag reda  på att jag har suttit en halvtimme i väntrummet helt i onödan för att dom hade skickat ut fel tid till mej. Gaaah vad irriterande! Aja nu har jag iaf fått min riktiga tandläkartid som är på torsdag,måste sätta alarm på mobilen!  På kvällen dansa jag som vanligt och blev helt död och nu sitter jag här med min smoothie.

Här är smoothien som är made by me!



Recept
1 dl frysta jordgubbar
2 dl yoghurt
1 tesked honung

Vaniljsocker (topping)

Mixa alla ingredienser med stavmixer eller i en mixer. Häll up smoothien i ett lyxigt glas och toppa med lite vaniljsocker.
Om man vill ha en lite nyttigare smoothie så är det bara att byta ut honungen mot banan och skippa vaniljsockret. ;)

PUSS

I'M SURRUNDED BY YOUR EMBRACE




Remember those walls I built
Well baby they tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now


MY OWN SOULDIER

städa,duscha,sova är vad jag ska göra nu. Imorn blir det skola,nationella prov i eng,träning och sen kompisar.
trevlans.
GODNATT



bild från i somras

ADDICTED









Några få saker av de som har köpts den senaste veckan. Slitna,stentvättade jeans - stickad,tunn väst - blommig,supergullig bikini - världens bästa läppsyl.

YOU DON'T KNOW WHAT YOU GOT UNTIL YOU MISSING IT A LOT

oooh äntligen är min data fri från virus! Tror jag iaf..lite seg är den fortfarande menmen mycket bättre iaf! ;D
Jag kom hem från skolan för en timme sen kanske, och sen dess har jag bara slappat vilket jag funderar starkt på att fortsätta med..så skönt att inte ha nått plugg! Nu ska jag äntligen ta och lägga upp lite bilder från de senaste dagarna! ;)

PUSS

DRESSCODE





gissa hur lång tid det tog att lägga in det här?! Jo ty en halvtimme att bara ladda upp bilden! jag blir galen å det här jävla viruset aja snart är allt rensat -.-

DON'T BRING FLOWERS AFTER I'M DEAD

Har fortfarande virus på datan och därför blir det inte så mycket blogg. Tråkigt :( dessutom går det ju somsagt inte att fixa min design när jag inte få tag på bilderna. Men men jag kompenserar med en jädrans bra låt!! Idag hade jag haft halv studiedag eller man är tvungen att plugga hemma istället för på lektionerna. men jag har varit på hela 4 läkarbesök idag. Så inge plugg har det blivit. Efter läkarbesöken mötte jag upp karro som kände sig lite vilsen i vällingby. Vi kolla runt lite och sen mötte vi malin och felicia hemma hos mig och skynda oss till dansen. Trevlans.
  


PUSS

WIPE OUT

haha just nu är det reklam på TV: n men alldelles strax börjar wipe out igen på kanal5. Shit det roligaste pogrammet på länge. Sitter helt själv framför min Tv och får ont i magen av allt skratt. sorgligt.



aosch, ungefär såhär kan det se ut när dom tävlande flyger fram genom de olika hinderbanorna. Ja jag har en liten viss skadeglädje inom mig,nu vet ni det. :) 

ps.glöm inte bort den grymma hemsidan där man får betydligt fler besökare! Bli medlem här (länk)

PUSS

VIRUS

ånej! jag har typ fått nått virus på min data så att den är jätte seg och typ "fryser" hela tiden! Min pappa försöker fixa det men han säger att han måste radera allt på hela min data :(. Dvs alla mina bilder min musik alla installerade program och ALLTING. Buhu jag kommer börja gråta. Det här betyder också att min design kommer bli försenad eftersom att jag inte kan få tag i nåra bilder! :(
Det betyder också att jag inte kan lägga in några bilder på något av det jag har köpt! Men ni får ha lite tålamod till allt fixar sig! ;)

PUSS

WORK OUT

Kom hem för träningen för ett tag sen. Min kropp är död. Jag klarar verkligen inte av att träna på söndagar. Det fungerar bara inte. Aja har lite glada nyheter här i bloggen. Nämligen en helt ny design fixad av johanna! Vann nämligen hennes bloggdesign utlottning! :D Så nu ska jag bara lista ut vad jag ska ha för bild på headern innan hon kan fixa det åt mej!  Ungefär såhär kommer designen se ut. Jag funderar på att ha typ en persikorfärgad bakgrund. Vad tror ni blir snyggt?





lite senare ikväll får ni se kläderna jag köpte igår!

PUSS

IMPULS


Den här asolut ursnygga väskan från HM blev ett impulsköp i fredags. Den invegs idag och gud vad jag är nöjd! :D

DAYS PASSING BY

Jag vet att bloggen har varit väldigt tyst i några dagar men jag har verkligen haft fullt upp. Och sen när jag läser mina inlägg ser jag att dom typ bara handlar om plugget. haha inte så speciellt roligt men det är vad jag har gjort mest den här veckan.
I fredags efterskolan drog jag til jakan och träffa malin emilia och bella. vi fikade lite och sen kom karro.

Sen tog vi oss till sollentuna där vårat gympalag hade hyrt hela bowlinghallen!Jag var ju bara så bäst! Eller inte..Men 2 striker fick jag till iaf  ;) yeah! Men resten gick skit..

Jag kom hem runt 10 tiden. Senare på kvällen fick jag en glad överraskning då min kompis kom och slagga här. Han bor nämligen i göteborg så vi ses typ aldrig. Men vi hade mycket och prata om så det spendera jag typ halva natten till eftersom han skulle åka redan idag.. :(

Idag vakna jag typ halv 9 av att karro messa mig. Jag var så jävla trött eftersom det inte blev så mycket sömn..men vi träffades senare med malin ,vi gick på bio och jag shoppa en massa. trevlans. Ni får snart bilder på allt! ;)



 

Filmen vi såg, har även läst boken. Båda är grymt sorgliga grät till både boken och filmen hehe. Rekommenderas starkt.

PUSS

JE DETESTE LE FRANCAIS!

ojojoj vad jag har mycket att plugga nu! har franska prov imorn och fick reda på idag att jag ligger efter lite väldigt mycket!! Funderar extremt på att inte göra provet imorn. Men då måste jag bara skjuta upp det och plugga helgen...så nee jag får lov att gå på lektionen imorn och bust my ass of ikväll! Därför blir det inta alls mycket blogg så det blir väldigt tyst i bloggen idag. Men men jag prioriterar ju skolan lååångt för bloggen! Men nu måste jag fortsätta plugga -.-..¨


PUSS

THE HILLS

Jag sitter som fastklistrad medkarlssons klister framför datan. Jag borde somsagt plugga stenhårt nu men the hills är ju så jävla bra! Jag kan inte slita mig! Bara ett avsnitt till...snälla jenny? Okej så får det bli! Ett avsnitt till sen måste jag plugga...



PUSS

HELLO SLASK

hello slask! ush och fy vad jag inte gillar det här vädret. Blött,småisigt,kallt och grått! Men jenny tänker positivt! Efter vinter kommer slask, efter slask kommer vår och efter vår kommer SOMMAR! wihu! Men så måste jag tänka för att inte komma i nån slags "slaskväder deprition"! Hade somsagt kemi prov idag. Det gick väl bra. Tror jag. Jag kan aldrig vara helt säker med dom här proven. Man tror att det gick skit bra och förväntar sig 3 bokstäver men sen står man där med facit i handen , en bokstav. Aja nu är ett prov avklarat och det är bara starta att pluggat till nästa, suck! Franska prov here i come! -.-...
Förövrigt har min dag varit väldigt bra. Den har bestått av skratt,skratt och väldigt mycket skratt. en helt vanlig dag i mitt liv med andra ord!


PUSS

ATOMKEMI

blääääääääääää vad jag hatar att plugga! Jag har atomkemi prov imorn, låter det spännande? SO VERY NOT spännande kan jag berätta för er att det är. Aaaah jag håller på att bli galen sitter här och drar bort hår från mitt huvud!?
men ändå gör våran lärare det väldigt lätt för oss. Han skriver ca 50 instuderingsfrågor. Sen är det bara att memorera alla svar i huvudet eftersom han använder exakt samma frågor på provet! Dålig pluggningsteknik , jag vet eftersom det här bara fastnar i huvet i ca en vecka, men vad gör det när provet är imorn? :) Nu måste jag fortsätta!





PUSS

DEN DÄR ROSETTEN

Asså jag kan inte släppa den där roetten från mitt huvud sen igår. inte bokstavligen (släppte ut håret för läääänge sen).  Tycker det blev så jävla ballt ,om jag bara kunde fixa baksidan också! Men sen om jag skulle gå ut i public på huvet är en annan sak. Näää jag trorn jag är för feg för det, eller? Vad tycker ni?
Hur skulle ni reagera om nån kom till låt oss säga skolan, arbetet eller bara ut på stan i en rosett på huvudet?
Jag är ju som sagt inte direkt lika ball som Kate Perry eller glammig som Paris som går runt så med nemas problemas.




PUSS

BRORSAN OCH LILLA JAG

Bjuder på en gammal bild på min bror och jag i turkiet sommaren 02 tror jag. Vi sitter bland eld som brinner helt av sig själv utan någon hjälp från jorden. Riktigt häftigt var det!. Det var härifrån som man tände OS elden från allra första början.




NO MATTER WHAT YOU SAY

Hade en kort skoldag idag, riktigt skönt med andra ord! :) Började 08 40 och hade jag SO men vi kolla bara på film. Sen hade jag syslöjd och efter det lunch. Då drog vi till vällingby ocg glodde lite i affärer. Det var välbehövt ,nu känns mitt hjärta helt igen ;) Sen tog vi oss tilbaka i skolan och hade idrott eller Sofia höll lektionen med lite disco/hiphop dans. Men jag måste bli helt frisk nu så jag kollade bara på! Och nu är jag hemma. ska ta det lugnt i en timma kanske äta lite och kolla på TV bara. Men sen måste jag plugga som en galning! Har atom kemi prov imorn och jag har knappt öppnat boken än :/! Aja jenny fixar det här! PUSS ♥

GODNATT

Jag har aldrig haft många besökare på min blogg utan det brukar bara va dom närmaste vännerna som tittar in, precis som jag vill ha det. Så det brukar vara ca 10 stycken besökare per dag som kikar in. men nu har nått galerhänt. 27besökare idag. Bara sådär helt plötsligt. Och jag gillar det. Nu vet jag att ni andra bloggare tänker."men det är ju inte mycket bara en 10 del av vad jag brukar ha..." Men för mej är det jättemånga om man jämför med tidigare. Välkomna alla nya läsare. Hoppas ni gillar min blogg och fortsätt gärna trilla in. Hmmm jag gillar det här,kanske  ska satsa på att försöka få in lite fler läsare nu kanske,kanske inte... ;)


Nu ska jag ta och försöka få min nattliga dos av sömn godnatt alla fina läsare! ♥

WRITTEN IN MY HEART



Bild från prommenaden igår med älsklingsemmi.
snodd från hennes blogg.

ORANGE

oranga naglar. Vad tycks? Hiss eller Diss? Flipp eller Flopp? :)


FÅ UPP TILL 1 MILJON (!) NYA BESÖKARE!

Jag har blivit medlem i en ny hemsida som jag har hittat. Om man blir medlem på den hemsidan får man på ett jätteenkelt sätt fler besökare och jag har redan märkt att det funkar eftersom det ploppar in flera besökare hela tiden :D
Jag lovar er att den fungerar grymt bra och det är ingen konstig hemsida, utan man kan lita på allt.
Det ända du behöver göra innan du blir medlem (som det även står på hemsidan) är att klicka in på några andras bloggar och kopiera en kod. Vilket inte tar mer än ca 2 minuter!

Bli medlem du också här ! (klicka på länken)

ROSETT

Haha jag försökte mig på att göra en sådan rosettfrisyr blev rätt så nöjd faktiskt!.. innan jag såg baksidan... Här får ni några bilder ;)

Framsidan som blev skitsnygg




och baksidan som blev hmmm ..lite mindre bra



Lilla snygga jag i min ägiga frisyr...som tydligen inte var fullt så ägig..

PUSS

TRENDER

Ingen kan väl ha missat gladiatorsandalerna. Sommarens största trend. Jag tycker det är rätt så tråkigt med såna här stor trender. Då alla har dom. Jag tror att i sommar kommer gladiatorsandalerna bli lika populära som UGGs, ALLA har dom. Jag tycker inte att det är så jättekul att ha likadana kläder som många andra som det tyväär blir när man han handlar i typ gina tricot. Så jag har försökt gå till lite mer "ovanliga" butiker på senaste. Det bästa av allt är ju om man handlar secondhand. Men det händer ju inte mig så ofta. Men tillbaks till galdiatorerna. Dom är ju så himla dösnygga så den är trenden kommer jag defentivt hänga på (precis som jag gjorde med uggs och många andra grejer hehe). Men grejen med gladiatorsanaler är att det finns så många olika färger,modeller och stiler. Så då kan man ändå hitta nått som gör att man sticker ut lite. Haha det här inlägget blev lite knasigt menmen det jag ville säga med det här är att : 
Ett av många mål som jag ska nå under 2009 är att våga bryta trender och skapa min egna stil.

Håller nån med mig, eller vad anser ni om trender? ♥


JUST ANOTHER DAY

Godmorgon! eller kanske goddag till alla er som går i skolan idag!  Min feber har äntligen bestämt sig för att försvinna ut ur min kropp så nu är jag frisk som än nötkärna! ..nästan iaf ;) Men jag bestämde mig för att stanna hemma idag ändå och vila ut.  Å sen blir jag tungen att stå över dansen idag. Väldigt tråkigt,man missar så himla mycket om man inte går påbara  en enda dansträning!Men Malin och karro får uppdatera mig lite senare! :) nu ska jag gå och käka lite frulle och kolla på typ Oprah eller vad som går på TV vid den här tiden.  puuss!


KISS

Åååh när min mamma kom hem från kryssningen igår hade hon med sig några presenter hem! :)
Bla det korallglittriga läppglanset DiorKiss och det bruna läderarmbandet som ni ser på bild nedan. Dessutom fick jag min älskade ögonmakeup remover från clinique och en skiva som tydligen ska hjälpa mig att somna bättre (?) + en MASSA godis! Tack så mycket mamma!







lite dåliga bilder men ni ser ;)

älskar verkligen både läppglanset och armbandet!


jag är med och tävlar i kissiestävling!