VÄXJÖ HERE I COME

ingen bloggning tills på fredag ,asta la vista bejbi!

FIND MY WAY BACK HOME

Snart är min resväska packad och klar och redo för att sättas på flyget mot växjö! klockan halv nio går mitt flyg imorn! Suck vad tidigt.. Åker dit med storebror för att träffa några gamla kompisar som bor i kenya.

Denna dag skulle egentligen spenderats med martina men det blev tyvär ändrade planer! :( Vi får träffas nån annan dag!
Istället följde jag med emmi till vällingby. Jag köpte en vit body på rean på gina tricot och en pincett på kicks .

Sen drog vi oss bort mot gympa hallen i viksjö eftersom jag hade glömt lite viktiga grejer där hehe.. När vi väl var i viksjö passade vi på att träffa bella! Så vi var med henne ett tag och jag köpte en jättefin kjol av henne! :)




 

bodyn jag köpte idag,nitskärp och kjolen som jag köpte av bella !


NEIGHBOUR<3

Emmi drog just hem för hämta lite grejer ,hela dagen har spenderats med henne sen kl 10 på morgonen faktiskt .. Vi och malin gar gått upp kl 10 två dagar i rad nu för att paxa bryggan nere vid mig och ligger sen där hela dagarna och steker haha. Jag vet vi är lite sjuka i huvet. :)
 
Det är så himla najs att emmi är hemma nu min älskade granne!  Kommer aldrig glömma första dagen vi träffades .
Det var samma dag som vi hade flyttat från belgien. Min familj var ute och utforskade det nya området . Och sen såg jag din familj nere vid bryggan. Jag ville bada så jag hoppade i med trosorna haha..och sen kom du och ville också bada. Shit vad blyg jag var .
 Efter den dagen var mitt liv helt förändrad. Jag bodde inte i belgien längre. Jag var i en helt ny atmosfär,kändes det som. Jag var bara en liten blyg flicka på 6 år som kände sig helt vilse. Vart hade jag hamnat? Här fanns ju inte mina vänner. Ingen skolbuss som kom och hämta mig på morgonen. Inga grindar till skolan. Inga fransktalande människor. Ingen aupair som tog hand om mig och storebror. Jag kände inte igen mig nånstans.
 Men du hjälpte mig att hitta rätt. Vi var två små glada blondiner som inte förstod nåra problem i världen. Du gjorde mig lycklig.

Jag älskar dej bästa vän.

SUNSHINE

Det är så himla skönt nu. Dagarna rullar på med sol bad och jordgubbar . Det finns liksom ingenting som man måste göra ,utan det är bara att "relaxa" haha..så jävla härligt! <3 sommaren



SOMMAR 09

Dagen / kvällen har spenderats med favoriterna! Vid tvåtiden kom emmi hem och jag och malin sprang ner och bomba henne med kramar! Sen gick vi 3 ner och la oss på bryggan till typ 7 då vi kände oss lite hungriga. Sen satte vi oss på mina solstolar med filtar myste och snacka då fick vi även ihop denna underbara lista! Sommar 09 here we come haha..


KANELBUUUUUUULLAR

Nu bakar jag och Malin superduper goda bullar! :D Tjoooho.

VÄLKOMMEN HEM!

Om några timmar kommer sajkbroor hem! :D Har saknat henne så sjukt mycket! Var redo på att bli anfallen av björnkramar när jag ser dej!  På 3 jävla veckor har jag inte träffat dej,förstår inte hur jag har kunnat klara mej.

Välkommen hem !!!! :D <3333333333333


IF YOU WANTS SOME MORE

Den mesta av tiden spenderades idag nere på bryggan ,grymt skönt. Senare drog jag till vällingby med mamma för att vara shoppingråd..det var väl lite mindre skönt eftersom man själv är pank..Men jag fick en liten present av mamma som tack! :D Ni får se den imorn!

Sen åkte jag direkt till träningen och körde endast lite styrka. Det var ganska onödigt att gå dit egentligen men det är alltid lika kul att träffa vännerna i hallen . :) 

Jag tänkte uppdatera er lite senare om hur min fot mår om ni ycker det är intressant? haha...

PUSSPUSS


GODMORGON

Nu ska jag lägga mig ute i solen ,måla mina tånaglar röda och äta melon till frukost!

Update. Det var så sjukt varmt i solen så jag och brorsan ska gå ner och ta ett kort dopp i det blå. Jag älskar verkligen att bo så nära vattnet. Så himla skönt! :)


BEEN THERE, DONE THAT

Vi har haft gäster hela kvällen ,grillat,pratat ,spelat kubb och så. Trevligt,trevligt. Nu ska jag göra mig iårdning för sängen PUSS och GODNATT!

ALLSÅNG PÅ SKANSEN


Johanna och Nora också utanför skansen.


Johanna, Bella och Emma-gill under den varma dagen.


Mickan och nora, väntar också på att det ska börja.


Jag.

Bilder tagna från bellas blogg. själv hade man ju glömt kameran ..

POOLPARTAJ

Inget inlägg på flera dagar..och tyvärr kommer det nog att fortsätta se ut så flera gånger under denna sommar..

Dom senaste dagarna har var grymt roliga! I Måndags var det poolparty hos alex hela dan! Sen vid 5 drog vi till ÖB/Willys och storhandla inför morgondagen dvs allsång på skansen!
Den kvällen sov jag hos karro med malin och emilia. Det blev en ganska tidig kväll, gick och la oss vid 11 ingefär och slockna på direkten var ganska trött efter allt badande haha...



Alla gympatjejer! :)

SLEEPOVER @ MALINS PLACE

Nu är jag och emilia  hos malin nu med henne såklart snart ska kolla på the notebook för typ hundrande gången! Vi har kört runt i typ hela stockholm för att köpa jordgubbar!   
Alldeles nyss lyckades vi koppla in min data i tv:n så att hela bilden syns på tv:n . Det är skitcoolt! :)
Ni får en bild på det senare! När jag kom hit så hade malin och emilia bakat rabarber paj ,mums! Sen fick jag en lite "överaskningspresent" av malin , ett jättegulligt glasögonfodral haha ! Tack sötnos! :)


PUSS!

SKYFALL

oj vad det regnar ute just nu . Det är typ 20 grader ute och det regnar som fan. Jag älskar sommarregn! Så himla mysigt!
För ett tag sen fick jag nått konstigt ryck (ovanligt..) och fick för mig att jag springa ut i regnet. Så off i go.
Jag hade helt glömt bort att min fot inte var riktigt hel så de knäcks lite hit och dit ...Men jag står där i regnet,dyngsur och så jävla lycklig!
När jag kom in torkade jag mig med hårfönen och la mig under mitt duntäcke i sängen fy fan vad mysigt.Haha vem har sagt att jag är normal...


SOMMAREN ÄR TILLBAKA

ooh äntligen är det fina sommrvädret tillbaka och förhoppnigsvis här för att stanna! :D

Har inga planer för dagen förutom att ligga ut i solen med en god glass! Asnajs!

Ut och njut av det härliga vädret allihopa!

PUSS!!

FOTLEDSREHAB

Kusinerna gick hem för nån timme sen . Alltis lika mysigt med småttingarna! :)

Nu har vi i familjen suttit och diskuterat om hurvida vi ska åka till landet i gällivare eller inte. och vi bestämde oss för att åka i juli istället.


Ikväll ska jag ta det lugnt,jag känner att det behövs med min fot och allt. Det gör betydligt mycket mer ont nu och jag har till och med tagit värktabletter vilket jag inte hade igår ...Fan det måste ju gå över snart!  Fick ett jättelångt fotleds rehab program av min tränare just som jag ska göra varje dag..ganska jobbigt men jag vill ju verkligen att min fot ska bli bra igen!




En till bild på min läskiga fot.. :(

GRATTIS MAMMA!

Jag vaknade för typ en halvtimme sen. Jag kom hem vid typ 1 tiden igår . Jag har haft en jätterolig midsommarafton!

Idag fyller min mamma år och vi firade henne nyss fast hon hade varit vaken jättelänge..hehe.
Kl 2 ska vi få lite gäster ,småkusiner kommer hit ,mysigt mysigt!

Om ni är intresserade av att veta så gör min fot mycket mer ont idag,ush! :( Jag gick nog lite för mycket igår..

Men nu ska jag gå och duscha! PUSS 




Jag och malin igår med socker vadd mums!

MIDSOMMAR OUTFIT







GODMORGON MIDSOMMAR!

Glad midsommar på er alla!
Nu har jag ätit upp min jordgubbsfrukost och gjort alla mina fotövningar, najs!
 Klockan 12 ska vi (min familj)  vara hemma hos malins familj och starta midsommarfirandet. Jag sitter fortfarande i morgonrock och har ingen aning om vad jag ska ha på mej så ni får ursäkta mej men jag måste springa (läs: halta ) nu!



 

härlig bild tagen från google.



 

Ha en bra midsommarafton, hörs kanske senare ! PUSS

THE HANGOVER

Kom hem för lite mer än en timme sen.  Jag och malin mötte upp karro,mickan och nora i vällingby.
Vi gick på bio och såg the hangover (baksmällan) . Men efter lite mer än halva filmen blir skärmen typ helt svart så man hörde bara ljudet ... Det var tydligen någon projektor hade exploderat så vi fick ersättningbiljetter ...fail!
Men den halvan av filmen som vi såg var ialla fall jätte bra! :) Sen gick vi till donken och käka glass. Trevlig kväll med tjejerna! :)

Imorgon ska jag spendera hela midsommarafton med malins familj, mysigt!

MIN STUKADE FOT

När jag hade duschat och tagit av lindan på foten passade jag på att ta lite kort på den...







USH, FY OCH BLÄ!

Jag är seriöst rädd för min fot .Den ser så himla läskig ut!  Nu har svullnaden gått ner lite ialla fall! :S

MEMORIES.

Jag berättade aldrig att våran grupp ska splittras. Lägret i falun var sista grejen vi gjorde tillsammans. VI har så många minnen tillsammans och jag vill och hoppas att det kommer bli flera! Jag älskar er alla tjejer, glöm aldrig det!

Blev riktigt tårögd när jag läste emilias inlägg.   





HEMMA

Igår kväll kom jag  hem från falun. Dagarna där har varit så himla bäst. Jag saknar er redan, det kändes ensamt att sova själv inatt! :(

Vi tränade på 6 timmar om dagen och på kvällarna hade vi det sjukt roligt och mysigt!
Men 3 dagen så jag gjorde jag illa foten rejält när jag hoppade trampolin. så jag var tvungen att åka in till sjukhuset och röntga den. Som tur var syndes det ingen spricka ! Min fot ser sjukt läskig ut nu, jag klarar inte av att kolla på den.. Foten / vaden är helt blå,lila och uppsvullen, ush!
Dom andra dagarna kunde jag alltså tvungen att bara kolla på träningarna men det var kul det med.  Både jag och mickan hade stukat fötterna så vi fick åka med vår tränare jonas hem till stockholm i hans raggar bil..istället för tåg ;)


alla gymnaster på lägret



Bilder får ni senare PUSS!

FALUN 13 - 17 JUNI

Nu har jag packat klart nästan allting ,packar det sitsta imorgon . Åker till falun på träningsläger med gympa brudsen imorngon bitti . kommer hem sent på onsdagen och det blir ingen bloggning tillsdess som ni nog förstår!

Ha det så bra så hörs vi på torsdag igen! PUSS

PACKNING PÅ G

Nu ska jag börja packa hehe..när jag hade skrvit packlistan såg jag att redan fanns en på hemsidan...-.- puss på er!

HÖGT FOTVALL?

Du står i omklädningsrummet och pressar på dej de alldeles för tajta jeansen..du har kommit till foten men då går det inte längre ..jeansen sitter för tajt om foten. Känner du igen dej? Har du högt fotvall som jag så har jag ett tips till dej!

haha det där lät som värsta reklamen... När mamma kom hem idag så hjälpte hon mej med symaskinen så jag kunde börja på mitt arbete! :) Nämligen att syfast en dragkedja längst ner på foten på mina ny jeans!


Innan :



Efter :



Inte så bra bilder men ni ser! Visst blev det snyggt! Det var jätte enkelt!

Jeansen köpta för 149 kr på rea var ett tiktigt kap! :)




IT'S RAINING MAN HALLELUJA

Oj vad det regnar ute!
Det är ganska mysigt faktiskt, sitter här med en kopp  varm oboy och en filt runtom mig och lyssnar på regnet som smattrar mot fönsterrutan.. Jag gav upp symaskinen
.Nu ska jag skriva en packlista och ladda ner en massa låtar inför Falun, hoppas det är bättre väder där! :)

PUSS

IT'S SO HARD TO BE ME WHEN YOU'RE NEXT TO ME

Jag försöker trä mammas stenålder symaskin! Gaaah jag blir galen det funkar inte, nån som har lust att hjälpa mig!?

ungefär såhär ser mammas symaskin ut...nästan iaf.


 




Och förresten förlåt för förra inlägget,ni behöver inte förstå.

HEJ PEDDO KENNA

Jag hatar dej . :)

SINCE YOU BEEN GONE

Kvällen blev inte direkt som planerad menmen..det blev ingen NRJ för mej utan istället en shoppingtur med lydia!

Jag köpte ett par vita stuprörs jeans från MQ  för 149 kr ,REA såklart. Sen köpte jag också en "mysdress" i velour(?) .Den är aprikosrosa ,jätte fin och skön! :)

Just nu sitter jag  och myser min säng och ska kolla på nån film!



tagen med webcamen ... ;)

TORS DAG

Jag och malin har varit hos tandregleraren idag. Vi båda hade tid idag ungefär samtidigt så vi
åkte dit tillsammans! :) Nu ska jag byta lite kläder och sen ska jag in till vällingby och så blir det kanske en sväng in på grönan och NRJ in the park! ;)  PUSS!



Sussi och jag efterskolavslutningen :'(

YOU KNOW YOU´RE WORTH IT

Efter skolavslutningen åkte jag och mamma till vby, åt lunch och så fick jag 2  "avslutningspresenter"!



Espadrillos från vagabond och tredje twilight boken från nån bokaffär! Tack så mycket mamma! ♥


JUST ANOTHER DAY PASSING BY

Det har varit ganska seg och skön dag idag..Det känns inte riktigt som att jag har sommarlov riktigt..Antar att det beror på vädret. Jag tycker det känns som att det här är en vanlig söndag och kl är typ 2 på dagen..haha

Vid 3 tiden kom malin till mej..vi chilla lite och snacka,gjorde varm oboy och kollade på the notebook ,världens bästa film! :)

Sen drog vi på träningen.Vi övade på att springa i max fart innan vi gör våra volter.Jag sprang så snabbt att jag inte kunde kontrollerea mig själv,det var riktigt läskigt..så jag hamna på huvet och knäckte nacken ett antal gånger..haha det låter värre än vad det var men ush jag måste verkligen lära mig att kontrollera min fart! :S



peace and love


SKOLAVSLUTNINGSOUTFIT




"jag vet,jag har grymt dålig hållning..hähä"


PUSS

"DET ÄR ÖVER NU MEN JAG KOMMER IHÅG ALLA ÅR SOM...."

skolavslutning igår..mycket tårar,kramar och farväl..men va fan nu har vi ju SOMMARLOV!

Igår kväll var det grymt kul ..ana,lydia och sussi kom till mig vid 8 ..Vi käka lite kebab sen mötte vi några tjejer från spånga och drog ut till riddersvik,tempeludden . Det var skit mycket folk där så där stanna vi och hade kul ..vi kom hem vid ett tiden till mig jag slockna på direkten men vakna en timme senare ..vi låg och snacka ,hoppa studsmatta och jag vet inte vad vi gjorde  men vi somna vid 4 tiden igen.. Fan vilken lyckad dag!





mamma tog typ 2 bilder i klassrummet haha..

THEY SAY THAT SOMETHINGS NEVER DIE.

Idag var min sista dag i grundskolan. Jag kan inte riktigt förstå det, att när sommarlovet tar sitt slut så ska jag inte gå tillbaka till villastan. I 8 år av mitt liv har jag gått i den här ska skolan och helt plötsligt ska jag inte komma tillbaks..Fan jag skulle vilja gå om ett år! Jag är inte redo för att börja gymnasiet, jag är ju bara fjorton (!?)  år. Kommer sakna alla nior grovt mycket (dom flesta..) och även några få lärare..Den sista terminen har alla blivit så mycket tajtare. Fan vad jag kommer grina imorn asså..
 
aja imorn får vi sommarlov iaf och jag har en stark känsla av den här sommaren kommer bli något att minnas!

SJUNDEJUNI.SEXTON. FEMTIOETT. TRETTIOTVÅ

Är hemma och segar efter en rolig träning, jag körde tsoka och rondat flickis helskruv! Kul som fan var det men jag stod inte på nått av dom..


Kings Of  Leon . Use Somebody 

OVER AND OUT

Kom hem från barkarby för ett tag sen ,träffa ana där ,lämna lite grejer hon hade glömt och svulla lite godis. yummie. :)

Nu ska jag rensa och fixa lite bilder från balen som jag ska lägga in här,på facebook och skicka till nåra. Som dom har tjatat!

Ikväll blir det såklart fotboolllllll ! gogogogo sverige!

"OVER AND OUT"

THE DAY AFTER YESTERDAY

Godmorgon! Jag har precis skjussat ana på min cykel tilol busstationen..ser ut som en jävla luffare haha..hoppas ingen såg mej..
Nu ska jag ta en låååååång dusch tvätta bort 10 ton hårspray och gårdagens smink . Jag berättar om balen senare för snart ska jag till min kusins studentmottagning ,förlåt för att jag missa utspringet,men jag låg och sov då..



PUSS!



PROMNIGHT

Nu är jag hemma från balen, ana slaggar här inatt hörs imorn xoxoxoxo youknow u love meeeeeeeee!

update: funkade inte att publicera inlägget så det är helt fel på tiden.. skapad 5 juni 01.12 står det i mitt arkiv ..aja  pusspuss

BAL !

Nu har jag varit och fixat mitt hår och blivit sminkad ute på ekerö! Therese syster är frisör så vi fixade oss hos henne och hennes kollega för bara 300 kr + en sminkning på köpet! Det blev skiit fint ni får se senare! Nyfikna? mohaha

Nu ska jag fixa mina naglar (fejk) och mina ögonfransar (fejk).

Senare kommer ana,sussi och lydia hit och så får vi skjus av jonas i hans raggarbil till balen haha ;)

PÖÖSS!

TAKEACHANCE

Kl halv 7 gick jag ut på prommis imorse med emmi och malin..mysmys. Hela klassen drog bort till lövsta där vi spelade golf ..haha jag har kvar mina golf skills!Jag fick skjuts tillbaka till skolan nån timme senare och så kolla vi på film.

Sen drog jag,ana och sussi till vby fär vi köpte dom sista grejerna till balen! Ni får se hela min baloutfit imorn eller på fredag ..nyfikna? mohahaha

Ikväll är det friståendeträning men jag skippar det eftersom jag måste fixa lite grejer inför balen + att jag är heeelt död!



Friståendet i rm

(jag som står upp och svankar, johanna som ligger ner )

whenever,forever.

¤%#(¤%/#/¤% skitväder! Igår var det ju skinande sol och idag var det ...ja inte så skinande!
Imorn ska vi ju ha klassens dag och skulle typ vara i lövsta spela golf och bada men vi får ju se hur det blir och på torsdag är det ju bal i 5 plusgrader och regn! Ushi ingen bra timing direkt!

Idag hade vi uppvisning på gympan för alla som bille komma och kolla..haha det var inte direkt så seriöst men kul var det!




godnatt!

WHENT YOU LEAST ASPECT IT

idag hade jag och malin en liten suprise picknick för emmi,supermysigt! Den innehöll,kladdkaka, jordgubbar, melon, smältglass, pommac och en massa skratt. Mysigt,mysigt.
Senare på kvällen tog jag mitt första dopp i det blå tilsammans med brudsen! Bäst som alltid med er!

Snodde lite bilder från malins blogg :)



malin leder,snurrar och tar emmi på en tur tills hon har nop idea om vart hon är



jag,emmi och våran fina picknick




kladdkakis



jag och emmi tar första hoppdoppet ;)