VALBORG

Jag och karro har varit ute på största äventyret,fan vilken tur man kan ha ibland asså, DESTINY IN MY HEART! nu ska vi äta och sen välkomnar vi kvällen. Ha en bra valborg allihopa för vi kmr ha den BÄSTA!!! :D


PUSS

GYMNASTIC FANTASTIC

Nu ska jag byta om, och sen drar jag till träningen. Är inte på nått vidare tränar humör men jag får hoppas att det går bra! :)



Gammal bild på oss gymnaster,vad söta vi var! haha :)
Jag ser fan läskigt smal ut på den här bilden det är inte så i verkligheten,bara så alla vet :)


YOU SPINN MY HEAD RIGHT ROUND

När en låt fastnar i mitt huvud, så sitter den kvar där i flera veckor! Det så irriterande! Speciellt när det inte är några bra låtar eller låtar som bara inte kan sjunga på eftersom det ända dom säger är i princip fuck,fuck,fuck haha ;)
 Just nu har jag haft den här låten i min lilla skalle i några veckor. Folket runtomkring mig börjar lite galen på mig eftersom jag går runt och sjunger på den hela tiden hähää ;)
 
You spinn my head right round,right round
 when you go down, when go down down

 

WILD STRAWBERRY WATERMELON






 

Riktig törstsläckande! haha ;)
Var lite skeptisk till den här saften i början för att den är väldigt,väldigt söt. Men desto mer jag dricker desto mer i like it. ;)
suddiga bilder,i know (tagna med mobilen (;!)

SAVE THE LAST DANCE

Nu är jag hemma från dansen,eller jag har varite hemma ett litet tag. Jag hade rätt.Jag sprang som en galning till bussen och hann precis!
Dansen var galet kul idag..vi övade mest inför uppvisningen och så var det nåra föräldrar och kolla på därför att det var sista danslektionen idag, tråkigt men sant.

Nu ska jag ta och slappa lite,ringa någon och kanske göra lite matte om jag pallar
Till det blir det en smaskig turkisk peppar glass, i'm in looove!! ;)

Förresten vad tycker ni om den nya designen? :)



PUSS

DICO INFERNO

Nu ska jag äta en hamburgare och sen springer jag antagligen till bussen som tar mig till dansen!

PUSS

GÄLLIVARE,PÅSKEN 09

Nu skäms jag lite lovade att lägga in bilderna från gällivare för läääääänge sedan men nu kommer dom faktiskt som jag lovade. Bättre sent än aldrig. haha :)



Jag och brorsan på skidorna.


Killarna tvingade med mig ut till offpist där det var lavin fara...




så här "snygg" är jag när vi åker skidor...



hundarna som drog släden till...


hundspannet..




en smal bild på mig brevid någon i någon bil påväg någonstans! ;)



NY DESIGN!!!

woho har äntligen en ny design!! Jag hade helt glömt bort att jag hade vunnit Johannas design utlottning men jag skickade alldeles nyss en bild till min header och voila, kolla bara vad snyggt och somrigt det blev!!
Tack så mycket johanna! :D


Vad tycker ni om designen? :)

I GOT TO TOUCH YOU RIGHT NOW

Jag kom hem från skolan just, vi hade nationella i franska sista timman haha vad sääääääämst det gick, vet inte om jag skratta eller gråta..tur att det bara är på test! :) Eller jag joppas det bara var på test iaf..hähä :S

Ikväll är det sista discodansen innan uppvisningen på fredag..jag har glömt bort jätte mycket av dansen..men det löser sig :)

Nu ska jag äta något eftersom min mage vrålar av hunger!





PUSS

GODNATT!


LET THE SHOW BEGIN

Nu är jag hos malin med karro,vi ska snart gå ut i deen underbara solen :)
Uppvisningen gick superbra och den var jätterolig! Men jag var och är så pass trött att jag inte pallar va med på den andra föreställningen..var helt död imorse hähä

PUSSPUSS




BEYOND PERFECT

Fan vilken härlig dag det här har varit! Nu ska jag gå och fixa mig för sängen,blir tidig morgon imorn också kl 9 tutar bilen till uppvisningen!

Här är en bild från emmis och min promenad .




Oj, vad klockan var mycket ;O

GODNATT

GULD

VI TOG GULD IDAG PÅ TÄVLINGEN! FAN VAD GRYMMA VI ÄR TJEJER!!
Efter tävlingen låg vi och shteekte lite i det somriga vädret och sen fick vi skjuts hem av jonas i han s"raggarbil" ;P och nu sitter jag hos emmi och fixar mina jeans ,vi ska nog gå ut nu så PUSSHEJ

Här bilden på våran undrebart snygga medalj, tagen av emmi ;)
 


GLASSIGT



Tröja (NY!!) - weekday
Jeans (NYA!!) - cheap monday
väska - HM
Skärp - lånat

Idag hade jag nationellt prov i svenska, muntligt. Det gick väl helt okej. Imorse var vi och såg på skol bio. Jag kommer inte håg var den hette men den var typ som boken "the wave". Nu ska jag byta om och gå på träningen. imorgon är det TÄVLING! Börjar bli lite nervös! ;) Och på söndag är det 2 uppvisningar hela dan.Så om jag inte bloggar nått ikväll så blir det här nog det sista inlägget den här helgen!

Ha en trevlig helg! PUSS

COMPLICATED

tjaaaa..sitter här och smaskar på mina jordgubbar med chokladsås som jag köpte på hötorget idag, 2 askar för 20 kr inte dåligt va?! :) Jag var i stan idag med Emilia och Emmi. Jag köpte ett par jeans,en tischa och en tröja allt från weekday! :) Bilder på all jag har köpt får ni senare.

I skolan idag hade vi nationella prov i matten, det gick väl okej tror jag får VG iaf.
Igår hade vi en 3 timmars lång dans lektion i skolan. Vi lärde oss att dansa bugg,foxtrot och vals till balen..det var ganska kul faktiskt haha ;)

I'M WEARING THIS TODAY


HURT.

Kom hem från träningen. Har fotfarande ont i foten. Ont som fan. fan. Tänk om jag inte kan tävla på lördag.
Det är så synd om mig :(

Idag hade vi "vernisage" i skolan lite småtrevligt mingel sisså där med god dricka och allt..haha lr inte :). Men vi fick iaf saft/mjölk och salta pinnar medans vi gick runt och kolla på allas teckningar :) Jag sluta tidigt idag så jag drog iväg till jakan va på karros skola en stund och sen gick vi till centrum och köpte lite godis. hähäää



VINGT AVRIL, LUNDI

Igår var jag i princip hela dagen hos min kusin som fyllde 20 den  6 april grattis,grattis! :) Jag kunde inte träna igår för att jag fortfarande har ont i foten ..men det är påväg att bli bra nu!
Idag hade jag lååång sovmorgon! Det behövdes verkligen!
På franska kollade vi på Marie Antoinette (stavningen?) filmen Det är ganska
segt att starta filmen så det tog typ 10 min innan filmen var igång..men då var volymnen för låg  så sussi skulle gå fram och höja på TV:n och lilla duktiga hon trycker på fel knapp så att det blir fel kanal och hela skiten pajar..så då får vi börja om och vänta i typ 10 min..hähä. Hon är så duktigt så . :) Något sånt skulle ju asolut inte kunna hända mig för jag är ju så bäst.

GIRLS NIGHT OUT

Kom just hem, har varit och firat sofia som blir byxmyndig på måndag! Kände knappt nån där men jag hade det jättetrevligt och lärde känna en massa nya ;) En härlig kväll fylld av dans sång och grillade marsmallows :D

I fredags på träningen hade jag största oturen och stukade foten :( Precis innan tävling och allt! Men det stoppade mig varken från att sova över hos malin och kolla på skräckis eller från att bära mina gorgeus klackar idag! Här har ni outfiten som jag hade på mig idag på Sofias fest!





Kjol - Weekday
Tisha - Ginatricot
Kofta - lånad
Armband - present





SOMETIMES I JUST FEEL LIKE RUNAWAY

tjena! Idag har jag varit i stan med allra käraste malin! Jag hittade ett par jätte fina grejor.  En svart kjol med "dragkedja" och ett knallrosa linne från weekday och ett par höga svart pumps som jag och malin sprang runt i typ hela stan för att hitta! Förlåt Malin! hihi..Sen hade ju Malin fått för sig att vi skulle leta efter en balklänning till mig..men det var inte direkt mina planer ..förlåt Malin igen.. :) Jag lägger upp bilder på allt imorn samt med ilderna från gällivare eftersom jag just hittade kamersladden!

Men nu måste jag fortsätta rita på min teckning som jag erbetar med i bilden..den skulle tydligen vara inlämnad imorn men jag hade för mig att det var nästa vecka så nu ligger jag jävligt mycket efteer..GAAH!

Bjuder på en härlig låt från Neyo!


YOU MAKE IT REAL FOR ME

åh vad härligt väder det är ute nu hela tiden! Det känns ju nästan som om sommaren är påväg! Det är ju faktiskt sommarlov om mindre än 2 månader nu!

Det blev inga bilder igår eftersom jag inte hittar usb sladden,dumma sladd! Men bilderna kmr så fort jag hittar den,don't worry!

Den här låten är så vacker,jag älskar den!


HOME, SWEET HOME

Gaaah är äntligen hemma,fy fan vad skönt! i <3 min säng!  Jag har haft en skön vecka i gällivare med en massa skidåkning,skoter,hundspann och mys med kompisar! Men lite för slappt för min smak så det är skönt att vara tillbaks i sthlm! För nån timme sen varjag och träffade min saknade älsklingar i vby, skönt att vara tillbaks! Senare ikväll bjuder jag på lite bilder,nu ska jag gå pch slänga mig in min alldeles för underbara säng !

PUSS


HEJDÅ STOCKHOLM!

Nu är nästan allt färdigpackat men jag hittar varken min kamera eller min bok new moon. Aja dom kommer säkert fram! :)
Jag får packa resten imorgonbitti klockan 7på morgonen imorn kommer våran 10 timmars långa resa börja...suck! Snacka om att jag kommer bli uttråkad eftersom jag i princip inte kan göra något utan att bli åksjuk.
Om jag inte har sagt det så ska jag till gällivare en stad som ligger strax under kiruna. Min pappa kommer därifrån och min farmor och farfar bodde där innan dom dog. VI har åkt dit varje påsklov sen..för alltid jag tror nog inte jag var född när vi började med det ;)

I Gällivare kommer vi åka skidor,hundsläde,skoter,mysa i stugan eller bara vara i huset. Det kommer bli riktigt skönt! Jag älskar att bo i min farmor och farfars gamla hus. Jag känner nån slags trygghet och lugn när jag bor där och kommer verkligen sakna huset när vi säljer det i sommar!

Jag kommer antagligen hem på måndagen innan vi börjar skolan och är alltså borta i lite mer än en vecka. Om det blir någon bloggning under detn tiden vet jag inte. Om inte så ses vi om en vecka. Ha ett underbart lov gott folk! :)


jag bjuder på en avskedsång haha!



PUSS

PÅSKLOV!

Gaaah vad skönt äntligen är det efterlängtade påsklovet här! :D
Fast det känns ungefär som igår vi hade sportlov,veckorna har bara rusat iväg! (A)

Just nu håller jag på och letar efter några bra filmer att ladda ner, eftersom vi ska sitta i bil i ca 10 timmar så kommer jag antagligen bli ganska uttråkad så tipsa mig gärna om några bra filmer!
Jag är verkligen i desperat behov! Den som ger mig flest tips kan få en länk!

Idag fick vi sluta 2 timmar tidigare,jihu!
jag och några kompisar gickner till åkis,jag köpte ett silvershampo.  Som är lila! hihi

hörs senare ikväll puss!

ME LOVE TÅRTA

oj nu var det länge sen jag skrev! Men jag har varit riktigt busy. En massa plugg och en massa kompisar. Men men jag är ju faktiskt bara mänsklig (!)
I tisdags så hade jag studie dag så då åkte jag till vby köpte hårfärg och lite annat och åkte sen till emmis nya lägenhet där vi färga mitt hår. Tack så mycket emmi det blev skitsnyggt! Sen stressa vi lite grann tog oss til vby igen och åkte sen till träningen.
Igår så var jag hos läkaren och sen åkte jag till kungliga operan med skolan. Vi fick en rundtur och sen kollade vi på general repetition av balett. Jag somna. hehe.
Idag har jag varit i skolan,hade svenska redovisning om när jag var i kenya och atom fysik prov. Båda gick ganska bra! :)
Senare på dagen hade jag utvecklingssamtal vilket också gick bra.

Men nu ska jag äta tårta,det är nämligen min mammas och pappas bröllopsdag idag! I 17 år har dom varit gifta, grattis till dom!

Imorgon ska jag:

-gå i skolan
-packa
-träna
-packa
-baka
-packa

haha en väldigt stressig dag kommer det bli!!