GOTLAND , HEMMA DEN 5 AUGUSTI



CIAO BELLAS

Gästbloggar (puuuuh)

emelinda här :) är med jenny malin och emilia spelar slav och president haha jag vinner faan :) imorgon drar vi till gotland ! :D tack och hej !




 

psss. - älskar dig jenny ! du betyder otroligt mycket gumman !

/Emelinda (länk)

DALAHÄST.

Nu befinner jag mig hos malin. Hon är och duschar hon hann inte göra det innan vi kom .. Vi ska snart äta tacos,yummie! :) PUSSPUSS jenny



haha hitta lite gamla bilder på malins data, enjoy. :)




                                          




STADEN AV STADEN

Snart ska jag möta sussi i vällingby. Vi ska in till stan och prata och kika lite. Det var typ hundra år sen jag träffade henne!



Flygplatsen i paris. :)

MEAN GIRLS

Jag och ellen har just sett klart mean girls. haha den är lika rolig varenda gång! :) Och aroon är ju så jävla het! Nån som vet vad han heter påriktigt?


snygging! :)

Och förresten ,du som ringde på dolt nummer tack för dem hrrrm..  fiina sångerna vem du nu än var haha..

PUSS

GRATTIS PAPPA!

Idag fyller min pappa år ,grattis till han!
Så nu har jag ätit en maaaaaaassa tårta,yummie :)
Tidigare idag kom också våra kompisar från kenya dom ska vara här tills typ söndag :)

PUSS


23.04

I förrigår kom jag hem från egypten. Jag saknar det  sjukt mycket redan. Det var så himla härligt! Att simma bland koraller och alla "hitta nemo" fiskar var helt underbart! Det var som en helt annan värld...åååh jag saknar det verkligen!





Jag och mamma är dom två huvudena som sticker upp där borta..vi simmar bland korallerna :) Det "svarta" ni ser i havet är korallerna .

Idag har jag badat i karros grannes pool med bella ,karro och simon.
Sen var vi lite sugna på att kolla på bio så jag, karro och simon drog in till stan och kolla på ice age 3D. Bella var lite tråkig och ville inte följa med! Men filmen var sjukt rolig ! Ni måste se den . Sid in my heart..haha.

Sen gick vi runt lite på stan och nu sitter jag här, kom hem för typ en halvtimme sen .

EGYPTEN

Imorgon  drar jag till egypten med familjen! woho!  Afrika here i come!
Ses om en vecka. So long suckers!

 



 


MAAAALIN!

Idag har jag umgåtts med underbaraste malin! Först var vi här,drev lite med nåra killar flummade och så packade jag lite. Sen ville vi gå på bio ,så vi gick och såg The proposal! Den var jätte bra ,rekomenderas verkligen! :)


älskar dej sötnos!

SMULTRONSTÄLLE

Om ett tag kommer malin hit, och innan dess måste jag börja packa!För imorn drar jag ju till egypten! :D Jag är sämst på att packa ..Det slutar ändå bara med att jag tar med mig hela garderoben. :) Vi har jätte många smultron ute som jag tänkte plocka nu.


Tårta som jag gjorde för nästan exakt ett år sen av smultron och blåbär jag hade plockat!  Undra om det har kommit några blåbär nu också?