21:34



ÖGONMYSTERIUM



 
Den här fina turkosa ögonfärgen dyker tyvär bara upp i solsken eller blixt.Om jag frågar nån vilken ögonfärg jag har får jag nästan alltid olika svar det lyder ungefär såhär: mörkblåa, mörkgråblåa, svartblåa, gråblåa , havsblå, blå eller grön. Det är sant! Vissa påsttår att jag har gröna ögon ,lite skumt tycker jag. Själv tycker jag att dom är typ havsblåa (när dom inte är i solsken eller i blixt). Så min ögonfärg är lite mysterisk kan man säga. Får lov att gå till en ögonfärgs expert och frågs hur det egentligen står till! (a)

KROKODILTÅRAR

usch vad jag tycker synd om mig nu. Ikväll var det menningen att jag skull åka på en spa kryssning med några ur släkten. Men febertermometern står fortfarande på en för hög siffra :(. Buhu nu har jag varit sjuk hela sportlovet fyfan vad tråkigt!
Och sen är jag så himla shoppingsugen! Jag blir gaaalen! Första jag gör när blir frisk får bli att åkan in till stan punkt slut.



GIVE ME SUMMER, PLEASE!


YOU'RE THE WORLDS GREATEST

Jag kan skatta mig lycklig över att jag har så underbara kompisar. Det är inte så många som har den tillgången. Jag är extremt glad och tacksam över att jag har er!
Idag när jag mår som sämst och har 40 gradersfeber kommer mina 2 världensbästa kompisar och överraskar mig med kärleksmumms och varmchoklad. Snacka om att jag blev glad! Nu ligger jag i min säng och smaskar i mig resterna höhö. Tack så mycket tjejer ni är bäst, älskar er!!




Ja ni ser rätt. Mina underbara kompisar är så otroligt roliga att dom stoppar en kondom i en av mumsisarna som dom sedan försöker få mig att äta medan jag protesterar och kollar misstänkt på kakan hahaha ;D
 

JUST WHEN YOU THOUGHT IT ALL WAS OVER



i brist på fantasi...


FREDAG

Nu är min mage fylld med tacos,mums! Jag kom hem från träningen för ett tag sen och idag körde vi mest tzuka(gymnastikspråk...) och det var riktigt kul! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, min kropp är helt död efter idag. Jag hade historiaprov hela dan i skolan.5 timmar totalt satt jag och skrev med kramp i handen. Men nu är det iaf äntligen sportlov!!!! fy fan vad skönt!!!!



Ha en bra fredag kväll!

PUTTINUTTINUTTAAAAAAN

Är inte det här typ den sötaste "bebisskrattfilmen"?! Ni vet det finns ju typ 100 st på youtube om man söker runt,men den här tar ju allt! Kolla på den jag lovar, ni kommer inte klara av att hålla mungiporna nere! :)

FOLLOW YOUR PASSION

Analeigh Photo 10

NO NEED TO SAY GOOBYE

Jaha då låg man här i sängen igen då. Med en hink brevid sig. Vinterkräksjukan i år igen. Mer behöver vi inte gå in på det än att jag har världens sämsta immunförsvar, det är ju inte alls lite ofta jag blir sjuk....
Vilket tråkigt inlägg det här blev bäst att inte skriva något mer nu.

En smittsam puss till alla! Visst är jag snäll...


IT STARTED OUT AS A FEELING WHICH THEN GREW INTO A HOPE


YOU'RE LIKE MY OWN PERSONAL BRAND OF HEROIN

citat ur twilight and i loooove it! ;)

Dagen startade med skriskor i grimsta. Ni kan ju bara tänka er hur det såg ut...haha jag var lugnt bäst på hela plan! (extrem sarkasm!) Kom tillbaks till skolan runt 12 och åt lunch. Hade inga lektioner idag = OOOOOOOOOHYEAH!
Efter det drog jag till sundyberg och spände min tandställning lite.
Just nu sitter jag och dör av värken i mina tänder aaaah! Om nån undrar hur det känns så kan ju ta och beskriva det här : Kommer ni ihåg hur det kändes när man hade en lös tand och man så gärna ville tappa den att man vrickade hela tiden på den tills det gjorde ont? Just nu känns det som att alla mina tänder är lösa och att jag har vrickat på dom.jävlar vad gör ont. Får ta och knarka lite alvedon nu, puss på er! ♥

HJÄRTATS DAG

Min allahjärtans dag spenderades med geléhjärtan, choklad och med dom som jag älskar mest och dagen var bäst!
Jag hoppas att ni fick en lika lyckad dag som jag. puss på er!


I LOVE YOU


TOPMODEL

Någon annan än jag som såg topmodel finalen igår? Eller jag såg finalen inspelad nu eftersom jag hade träning igår kväll!
Vinnaren blev MCKEY! Jag blev grymt besviken,själv hejade jag på Analeigh!
Aja McKey har kämpat hårt och förtjänade platsen! Vem tyckte ni skulle vinna?

McKey Photo 16

McKey och Tyra Banks i "vinnarfotot"

MIGRÄN?

Jag tror att jag har fått migrän för första gången.. Ni vet när man har sådär jätte ont huvudet så det liksom trycker så att man börjar må illa. En konstig känsla som inte riktigt går att förklara. Men iaf imorse när jag vaknade kände jag så och bestämde mig för att stranna hemma :( 
Dom här jävla värktabletterna hjälper ju inte!!! Jag hoppas iaf jag kmr må bättre ikväll!




Every time we touch - David Guetta

10 FEBRUARI

GUMORRON :D
Idag är jag riktigt pigg! Börjar inte försdän 08 40 men jag ska möta sussi lite tidigare ;)
Det här är faktiskt det första morgoninlägget jag har skrivit ,grattis till mig! :)
Tänkte lägga upp bilder å det jag köpte men min tisha är spårlöst försvunnen :O Jag hann aldrig städa mitt rumn igår så jag tror den ligger här i röran. Men karro om du ser det här kolla om du har fått mer dig den? aja jag hittar den säkert ;)

Ha en bra dag allihopa! ♥

CROSSES



Bjuder på en godnattvisa!
Dröm söttt!

SCHOOL, SHOPPING, LOST IN THE CITY AND DISCO

Rubriken sammanfattar min dag!
Den började med skola och jag var sen som vanligt måste skärpa mig nu! Efter det drog jag ,emmi och karro till v-by. Jag hittade inte min kära plånis så jag blev sen ,igen! och vi missade såklart ett antal bussar, haha ;) Men i vällingby köte jag ett par skor,en tisha,mascara och ett diadem :D Jag karro fick lite väldigt bråttom när vi skulle till dansen så vi körde på lyxlunch à la donken 4 cheesburgar och en liten cola,smaskens! Sen tog bussen till dansen. 
Väl framme på krossgatan hade vi ingen aning om vart vi skulle ta vägen så vi sprang runt i hela vinsta industri område och fråga skumma gubbar om vart kindahls dansskola ligger? haha tillslut hitta vi iaf och kom preciis i tid!
Discon var suerduper kul som  vanligt! :D Är lite lat just nu och har inte hunnit ta bilder på det jag köpte utan det får bli senare! :)

Nu ska jag städa mitt otroligt stökiga rum och sedan sova GODNATT!

FUNERAL



Jag kommer alltid tänka på er, sakna er, minnas er och älska er, no matter what.

GODMORNING SWEDEN

Vaknade för drygt 2 timmar sen. Ont i halsen,täppt i näsan, ilningar i huvudet = förkyld igen.
FUCK IT!

Skidåkning i romme utan fleece tröja resulterade sjuk ,igen! Men jävlar vad kul vi hade! :D
Jag ramlade inte en ända gång snacka om att jag är stolt!!! Sen var jag tönt och körde utan hjälm också hihi ,vad busig jag är.
Somsagt så som Ana hos mig igår. Det går aldrig att lägga sig i tid när vi två ska sova haha runt 2 kom vi i säng, 3 timmar senare gick vi upp. Helt döda såklart. Packade ihop våra grejor och drog till bussen. 2 och en halv timme senare var vi framme i romme. Skit väder! Men vad fan gör det! (förutom att jag frös till en stor isstaty såklart!) Vi for runt i backarna och skratta så mycket att vi dog,(inget ovanligt när det gäller oss).
Idag måste jag återhämta mig och plugga och ikväll ska jag till malin och fira hennes fjortisdag i efterskott! :D

Ha en bra dag! ♥

KOMMENTERA MERA!

Idag har jag varit i jakan. Var först till Didaktus gymnasíum..värsta ig skolan a big nono!  Sedan kolla jag runt lite i centrum och hittade denna tröja på HM s herravdelning mi lajki!! Efter det tog jag bussen till cafet i hallen och stod där i nåra timmar.
 Snart kmr Ana hit hon ska sova hära. imorn ska vi till romme med skolan och ska samlas halv 7 på morgonen (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Hundra redbull å sen är jag klar! :)



Ser ut som om det är svarta ränder men dom är marinblåa! :D

THE NOOTEBOOK

Nu ska jag se klart på nootebook/världens bästa love movie!Om ni inte har sett den måste ni bara göra det! Själv har man sett den en miljontals gånger...Sen blir det käk,träning och plugg :)
Har inte så mycket fritid kvar nuförtiden  skolan tar över mitt liv haha nej men sista terminen i 9 är jävligt jobbig va beredd på det!'
Igår hade vi nationella prov i läsförståelse ,det gick väl helt okej och idag fick jag tillbaks mitt sv prov om litteratur histora...MVG!!!!
snacka om att jag blev glaaaaaaaaad! Trodde aldrig att jag skulle få det!

Men nu måste jag se klart the nootebook dör annars!

LOTS OF LOVE

BURN BABY BURN DISCO INFEEERNO!

haha kom precis hem från min första danskurs,disco!  Jag går en fortsättningsgrupp men  några kompisar och eftersom jag heeeeeelt nybörjare så blev det lite svårt att hänga med men jäklar vad kul det var! :D

I helgen var jag ju som sagt i gällivare (ligger nåra mil under kiruna) på min farfars begravning. Begravningen var jätte fin, min bror spela gitarr och min kusin sjöng och höll tal. Resten av helgen lev det mest film och SATC avsnitt för att tänka på nått annat. Jag kom hem igår kväll och då blev det plugg fram till halv 3 på natten så nu är jag helt slut körd!

Kvällens planer blir duscha,tv och mys och sen sova tidigt för en gångs skull

LOTS OF LOVE