US AGAINST THE WORLD

bär, frukt och sm'ält choklad hur gott låter inte det? SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT GOTT JUU! Vi (jag, malin å emmi) Har just ätit efterrätt och ska strax sing some singstar ABBA :D

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA önskar

WHAT A FEELING

Idag gick jag upp rätt så tidigt eftersom jag skulle möta malin och emelinda och gå till ICA. I ica vimsade vi runt som galningar för att bla ta reda på vad fan currypasta, och nån turami (?) soja var för nått. Men vi frågade efter hjälp och tillslut var vi klara. Fyfan vad kul vi kommer ha ikväll brudar! Men nu ska jag börja göra mig iordning! Ansiktsmasker och hårinpackningarna here i come!  a lots of love /J


-MILAJKI

Nu har jag lite nytt i garderoben :) Idag var jag i stan med Malin. Vi kollade runt i affärer och fikade.Jag shoppade loss lite (A) och  köpte en massa saker bl a ett grått fodral, spets och benvita leggings, locktång, hårspray och mousse och ett par vantar. Jag är riktigt nöjd hihi! Det ända som jag saknar är leopard tightsen och en svart väska menmen .. :) Under helgen har jag och familjen haft besök av våra kompisar från Kenya. Vi har haft det fullt upp och har bl a gått på musikal och ätit på olika restauranger. Här kommer lite bilder från dagens inköp ;)



1. Första locken :D
2.Fetto arm,Fodral JC, Spets Gina
3. Vantar,leggings,locktång,hårprodukter

 Nu ska träningsshortsen på och och lite styrka köras wish me luck / J

"THE DAY AFTER TOMORROW"

just nu kollar jag och Ellen på The day after tomorrow ska snart äta efterrätt berättar om resten av dagen lite senare ;)
/J

GODNATT

 

TWILIGHT

Nu fortsätter min kväll med twilight ,denna gången inte på bio utan hemma i sängen framför datan mys. :) /J

utsidan ger insidan en chans

Eftersom mina två kära vänner har lagt in dom försa inläggen i min blogg så slipper jag det, tack älsklingar!(: Istället tänkte jag lägga in lite foton all taken by me som har blivit mina favoriter under året av olika orsaker. Förvänta er inget bara, alla bilder är antagligen tagna med mobilen hihi.

                            

















/J



By Malin <3

Tjena, det här är malin som skriver. Andra inlägget på bloggen :D Jenny och Emmi står ovh sjunger singstar för fullt. :)
I LOVE YOU JENNY <3


första inlägget !

emmi skriver första inlägget i bloggen ! wiie :) nu ligger jenny här i sängen med sin nyha fina nyårs klänning :D
ÄLSKAR DIG GUMMAN !

/ e